Η εταιρία MATΘΑΙΟΥ ιδρύθηκε το 1923
από τον Ματθαίου Κων/νο.

Η επιτυχημένη μας πορεία επιβεβαιώνεται και από τη διάκριση μας για συνεχόμενες χρονιές ως μια από τις εταιρίες «διαμάντι» της μεταποίησης & του εμπορίου.

Όραμα

Η εταιρία MATΘΑΙΟΥ ιδρύθηκε το 1923 από τον Ματθαίου Κων/νο. Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στο κέντρο της Ορεστιάδας στην οδό Αγίων Θεόδωρων 119, κατάστημα λίγων τετραγωνικών μέτρων. Λίγα χρόνια μετά μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο 150m2 εντός της πόλεως  (κατάστημα με υλικοτεχνική υποδομή πρωτοπόρα για δεδομένα της εποχή του), όπου το αντικείμενο του ήταν η γενικότερη κατασκευή  υλικών από αλουμίνιο και σίδερο . Εκεί μείναμε για περίπου 25 χρόνια. Τα τελευταία 35 χρόνια, με την είσοδο στη διοίκηση της δεύτερης γενιάς με τον Ματθαίο Ματθαίου, και Ματθαίου Ιωάννη  η εταιρία μετονομάζεται σε ΑΦΟΙ Ματθαίου και  αναπτύχθηκε περαιτέρω προβαίνοντας στην διοικητική αναδιοργάνωση σε σύγχρονα  για την εποχή πρότυπα. Στις βάσεις του παρελθόντος προσδέθηκαν η καινοτομία και η ομαδικότητα. Έτσι, το 1979 η έδρα της μεταφέρθηκε σε έναν νέο χώρο μεγαλύτερο 500 τ/μ και άλλων 1000 τ/μ αποθηκευτικών χώρων  όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Το 1984 εντάσσει και την κατασκευή του PVC στη γκάμα της συνεργαζόμενη με τον κορυφαίο Γερμανικό οίκο THYSSEN.

1923.........1η Γενιά........................2η Γενιά....................3η Γενιά.........2021...

  Το 2000 ιδρύεται η καινούρια  εταιρία και  περνά σε νέα χεριά για 3η πλέων γενιά , από τον εγγονό του ιδρυτή της, Ματθαίου Κωνσταντίνου του Ματθαίου. όπου παραμένει έως και σήμερα

  Πατώντας λοιπόν  στις βάσεις που έθεσε ο ιδρυτής της  περάσαμε και στην κατασκευή εκτός των  εξωτερικών κουφωμάτων από αλουμίνιο και PVC  και στη κατασκευή κάγκελων ,γκαραζόπορτων, υαλοπλασμάτων και γενικότερα ειδικών κατασκευών ανάλογων των απαιτήσεων της σύγχρονης εποχής .

Ένα  οικογενιακο εργοστάσιο μικρό αλλά υπερσύχρονο και  βασισμένο πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία και στη τεχνική τελειότητα. Η παραγωγή των προφίλ που χρησιμοποιούμε, υπόκειται σε συνεχή παρακολούθηση από εθνικά και διεθνή ινστιτούτα ελέγχου με οικολογική ευθύνη και με 100% ανακυκλώσιμα υλικά και με μοναδικές γραπτές εγγυήσεις 25 ετών.

Η επιτυχημένη μας πορεία επιβεβαιώνεται και απο την διάκριση μας για συνεχόμενες χρονιές  ώς μια από τις εταιρίες «διαμάντι» της μεταποίησης & του εμπορίου.

Η WinMat Mατθαίου αποτελεί πλέον μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου 

καθώς τα προϊόντα της πληρούν τις απαιτήσεις του κανονισμού παθητικών κτιρίων https://eipak.org/

Πιστοποιημένη επίσης από το κέντρο Θεσμογραφίας (ITC) infraredtraining.com

Μπορεί και προσφέρει μια πλήρη τεχνική και συμβουλευτική  εικόνα -πρόταση στον πελάτη.

Με άλλα λόγια τεχνολογία για απαιτητικούς!

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι η εταιρία έχει τιμηθεί από τους κορυφαίους οίκους του εξωτερικού και της Ελλάδας ως πρότυπο τελικής μεταποίησης του προϊόντος.

Μενού