ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ THN WinMat-MATΘAIOY

Τι ζητάμε συνήθως από έναν καλό συνεργάτη; Να είναι άμεσος, να γνωρίζει το αντικείμενο και να δίνει σωστές και συμφέρουσες λύσεις. Το Πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ” είναι μια ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι εσείς αλλά και το περιβάλλον. Για την επίτευξη και των δύο στόχων, χρειάζεστε τον ιδανικό συνεργάτη που γνωρίζει καλά το πρόγραμμα και σας προσφέρει ενεργειακά συστήματα και λύσεις με την υψηλότερη απόδοση στην εξοικονόμηση ενέργειας, για ένα πιο πράσινο “αύριο”.

Η WINMAT-MATθAIOY, διαχρονικά δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας, όπως το πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ”, σας προσφέρει τις καλύτερες επιλογές μέσα από μία ευρεία γκάμα πιστοποιημένων θερμομοηχομονωτικών συστημάτων PVC & αλουμινίου που είναι από τα πλέον ιδανικά της αγοράς για το πρόγραμμα

Ποιότητα WinMat

Η ποιότητα WinMat – Mατθαιου είναι αξία αδιαπραγμάτευτη για τους ανθρώπους της εταιρίας. Με διαρκή ενίσχυση και αναβάθμιση της παραγωγικής μας δυναμικότητας, επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες τεχνολογίες και μηχανήματα. Με πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα ινστιτούτα και διεθνείς οργανισμούς. Με προϊόντα που λειτουργούν ως μαγνήτης για και Με έργα που αιχμαλωτίζουν ακόμη και τα πιο απαιτητικά βλέμματα.

Απόδοση WinMat

Ξοδεύουμε σημαντικό χρόνο και πόρους, ακούγοντας, παρατηρώντας, μελετώντας, δοκιμάζοντας και στη συνέχεια δημιουργώντας συστήματα που ενσωματώνουν κορυφαίες επιδόσεις, εξαιρετικό σχεδιασμό και υψηλή ενεργειακή απόδοση. Τα ενεργειακά συστήματα της εταιρείας πληρούν τις προδιαγραφές θερμομόνωσης για εξοικονόμηση ενέργειας όπως αυτές ορίζονται στο νέο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (ΚΕΝΑΚ), τόσο σε ανακαινίσεις υφιστάμενων κτιρίων όσο και στην υλοποίηση νέων κατασκευών. EΛΑΤΕ Μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα.

Μενού